Aanvraagformulier

FLEX - SPORT licentie

Je hebt gekozen voor de PRO – Sport licentie.

Voor slechts 1250 euro per jaar genieten jouw leden o.a. van alle live Eredivisie wedstrijden, de ontwikkelingen in de eerste en tweede divisie en niet te vergeten de Europese uitdagingen in o.a. de Europa League!

Na het invullen van dit aanvraagformulier krijg je een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Na deze officiële bevestiging mag er in de kantine live ESPN worden uitgezonden.

Wij verwelkomen de club graag als officiële ESPN PRO licentiehouder!

Licentieovereenkomst vertoning ESPN Zakelijk
Licentie
Gegevens bezoeklocatie
Verenigingsgegevens
Factuurgegevens
Geslacht
BETAALWIJZE
Wanneer u gebruik wilt maken van een automatisch incasso verzoeken wij u bijgevoegde machtigingsformulier in te vullen. Dit is wettelijk verplicht en hiermee geeft u ons toestemming de licentievergoeding jaarlijks te incasseren van uw rekening. Klik hier om het SEPA-machtigingsformulier te downloaden.
Hier moet u het ingevulde SEPA-machtiging formulier uploaden.
VOORKEUREN
VOORWAARDEN
De licentieperiode gaat in per datum van ondertekening van de licentieovereenkomst, met een duur van één (1) maand. De licentieoverenkomst wordt – behoudens wederopzegging – telkens verlengd met één (1) maand. De Licentievoorwaarden Vertoning ESPN zijn onlosmakelijk onderdeel van, en zijn van toepassing op, deze licentieovereenkomst. De Licentievoorwaarden Vertoning ESPN vind u hier. Licentienemer verklaart kennis te hebben genomen van de Licentievoorwaarden Vertoning ESPN en daarmee geheel en onvoorwaardelijk akkoord te zijn. Aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen en/of acties en kunnen niet worden ingewisseld in contant geld.