Wij zoeken per direct een: Vertegenwoordiger ESPN Zakelijk Regio Friesland, Groningen en Drenthe

Salarisindicatie: €2400 - €2800 bruto

Al ruim 10 jaar supporter van het Nederlandse voetbal

ESPN is sinds 2008 de thuisbasis van het Nederlandse voetbal met honderden live wedstrijden uit de Eredivisie, KNVB Beker, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook zijn o.a. de UEFA Europa League, de UEFA Europa Conference League, internationale bekercompetities en populaire Amerikaanse sporten zijn onderdeel van de programmering.

ESPN Zakelijk

ESPN Zakelijk maakt het voor de zakelijke markt mogelijk om de uitzendingen van ESPN legaal te vertonen in bijv. horecagelegenheden, sportkantines, ziekenhuizen en overige publieke gelegenheden.

Als onze vertegenwoordiger ben jij het gezicht en eerste aanspreekpunt in jouw eigen regio. Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe zakelijke licentiehouders en onderhoudt het contact met bestaande klanten. Je onderhoudt het CRM-systeem en zorgt dat altijd alle data van jouw (potentiele) klanten up to date is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van je eigen rayonplan.

Bij ESPN Zakelijk word je onderdeel van een leuk en gedreven team van vertegenwoordigers. Je bent commercieel ingesteld, representatief, klantgericht en een echte doorzetter. In alles wat je doet houd je focus op het resultaat en het behalen van je doelstellingen.

Voldoe jij aan deze criteria?

  • Minimaal een afgeronde MBO+-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de rol van vertegenwoordiger is vereist, liefst in de horecabranche of vergelijkbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met gebruik van mobiele applicaties en affiniteit met voetbal is een pre;
  • In bezit van Rijbewijs B;
  • Bereid om op horeca-vriendelijke tijden te werken.

Wat kan je van ons verwachten?

We zijn een bedrijf dat midden in de samenleving staat; er is geen huishouden in Nederland waar niet over sport gesproken wordt. Wat is er mooier dan een basisplek hebben in een ambitieus team?

Je werkt fulltime, in eerste instantie op een tijdelijk contract maar met de intentie van een vast dienstverband. Je krijgt een marktconform basissalaris met een prima bonusregeling en uiteraard een leaseauto, laptop, iPad en telefoon.

Enthousiast om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Introduceer je dan op een creatieve manier en laat ons weten wat je drijft. Waarom wil je werken voor ESPN? Waarom passen we goed bij elkaar?

Wacht niet langer en stuur direct – maar uiterlijk voor 1 februari 2022- je sollicitatie met uiteraard je CV en een creatieve motivatie in via onderstaand contactformulier.

ESPN werkt uitsluitend met preferred suppliers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Persoonlijke informatie
Dit is niet verplicht
CV bestand uploaden
Voeg hier je motivatie toe