15 december 2020

Update: Corona

Sinds de gedeeltelijke lockdown zoals aangekondigd door premier Rutte op 13 oktober wordt er in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus al maandenlang een groot beroep gedaan op de horeca. Helaas heeft de overheid inmiddels besloten dat daar in 2020 geen verandering meer in komt nu er tot minimaal 19 januari 2021 sprake is van een nog strengere lockdown.

Voor voetballiefhebbers is het positief dat het betaald voetbal in Nederland vooralsnog door kan gaan. Maar op dit moment mag u op last van de overheid dus geen gasten ontvangen. Al sinds de lockdown van 13 oktober hebben we daarom besloten om de incasso’s uit te stellen. Zodra er volledige duidelijkheid is voor de periode na 19 januari hopen we alle licentiehouders van ESPN Zakelijk te informeren over de exacte oplossing die van toepassing is op hun contract.

Wij hopen hiermee een kleine zorg weg te nemen bij licentiehouders in deze opnieuw uitdagende tijd. We wensen hen veel sterkte en gezondheid en hopen snel weer te kunnen genieten van hun gastvrijheid.